Mediabewustzijn

Mediabewustzijn kan je inzetten als Training of als Workshop om écht contact weer leuker en beter te maken. In het bedrijfsleven of in het onderwijs. Ook voor Teambuilding kan het een goede tool zijn om de impact van alle schermen op samenwerking en verbinding te ontdekken. Voor een inspirerend praatje op maat als Gastspreker kan je ons ook altijd bellen.

HALLO… HEB IK CONTACT?

Ontdek hoe je kan profiteren van de mooie kanten van de technologie van vandaag en hoe je er gezond mee om kan gaan. Dat geeft je meer rust, minder angst en meer verbinding met anderen. Leer eindelijk weer eens tijd te nemen voor jezelf en je leven in eigen hand te nemen. Je leven leef je pas echt met je handen vrij.

Download Mediabewustzijn

Deze trainingen en workshops bieden we ook aan voor het onderwijs.

Nieuwe media zorgt voor afleiding en dat is nou net iets dat we niet kunnen gebruiken als we leren. Nieuwe media opent ook deuren, naar meer informatie en interactie met deze informatie. Wordt je bewust van wat de technologie van vandaag doet met je hersenen, jou als persoon en jouw contact met anderen. Ontdek hoe je hier bewust en gezond mee om kan gaan. En hoe je de techniek weer kan gebruiken waar het voor bedoeld is, als een middel of een tool.

Download Mediabewustzijn Onderwijs

Neem contact op