The Workz

Communicatie moet voor iedere professional vanzelf en sprekend zijn. Vinden wij. Daarom richten wij ons op het vinden van je eigen weg. Je eigen manier van communiceren. Met aandacht voor alle nuances die communicatie succesvol maken.

Dat doen we door professionals en bedrijven te helpen met het vormgeven van hun verhaal, in het Nederlands of in het Engels. En naast de verbale vaardigheden om dit verhaal te kunnen vertellen, reiken we ook de non-verbale skills aan om zakelijk écht succesvol te communiceren.

We helpen je jouw eigen vorm van zakelijk communiceren te ontdekken. Welke woorden passen bij wie je bent, welke vorm maakt de juiste emotie los, wat maakt de juiste toon, waarmee maak je jezelf (internationaal) verstaanbaar?

Hoe? Onze trainingen en coaching rondom taal (business English), houding (body language) en het verhaal (storytelling) stellen je in staat een passende en eigen manier van communicatie te ontwikkelen. Dit bevordert groei, biedt kansen en brengt verder.

Het resultaat: groter zelfvertrouwen, meer verbinding in relaties en een unieke manier van zakelijk communiceren waarmee je (internationaal) kan groeien.

Meer over The Workz
The Team
Media
Get in Touch