Storytelling

Uitgenodigd om voor TEDx een inspirerende presentatie te geven? Een verbluffende indruk achterlaten op een congres? Of wil je een nieuw product introduceren en krijg je maar één kans om buitenlandse investeerders te overtuigen? Dan kun je maar beter een goed verhaal hebben.

Samen met Stone&Sand helpen we je daarmee. Met het vertellen van een goed verhaal in goed Engels. Zodat je boodschap echt overkomt en indruk achterlaat door de natuurlijke en sprekende manier waarop je het vertelt.

Met storytelling van The Workz kom je tot een verhaal dat je met vertrouwen kunt vertellen. In actief en dynamisch Engels.

  • Inhoudelijke opbouw van het verhaal inclusief narratieve elementen (storytelling),
  • vertaling naar het Engels (of verbetering hiervan),
  • aandacht voor nuances die passen bij je identiteit, doelstelling en kernboodschap,
  • non-verbaal gedrag, stem, (oog)contact en gebruik van de ruimte,
  • mogelijkheid aanwezigheid van je coaches tijdens je optreden.

Wat je kunt verwachten

1. Intakegesprek


Het intakegesprek is voor kennismaking en het bepalen bespreken van het resultaat, je doelen en je publiek.

2. Ontwikkelen van je verhaal
Op basis van je wensen, doel, de doelgroep, je kernboodschap, het podium en de spreektijd ontwikkelen we samen je verhaal. Hierbij maken we gebruik van storytelling principes en presentatietechnieken.

3. Vertalen van je verhaal in het Engels
We vertalen samen je verhaal naar het Engels. Met aandacht voor het grijpen van zowel je boodschap als je identiteit in helder Engels.

4. Praktisch oefenen van je verhaal
Het liefst oefenen we op het echte podium of we bootsen deze na. Met praktische oefeningen en tips helpen we je rustig en krachtig aanwezig te zijn. Je hoeft je alleen nog te richten op je verhaal en tot je publiek.

Over Stone & Sand
Stone & Sand is opgericht door Drs. Marieke Smids – de Jong, communicatiewetenschapper, storyteller en met een achtergrond in theater. Marieke specialiseert zich in het inzetten van de kracht van storytelling voor het versterken van persoonlijk leiderschap en helpt je bij het vertalen van een idee naar een goed verteld verhaal

Goed verhaal?
Neem contact met ons op voor meer informatie.