Samen in therapie

Samen en apart. Liefde is iets enorm groots en kan je in de 7e hemel brengen en in je volle kracht zetten. Tegelijk kan het je verscheuren en onzeker maken. Samen in therapie kijkt naar beide kanten. Onze overtuiging is dat juist deze verschillen vertellen wat we zo verlangen en wat ons daarin zo bindt.

Relatietherapie helpt om elkaars verhaal te ontdekken. Door naar elkaar te luisteren en alles op tafel te leggen, worden vastgeroeste patronen doorbroken en valkuilen herkend. Je komt weer in gesprek en gaat onderzoeken wat voor jullie belangrijk is. Waar de misverstanden ontstaan en waar jullie behoefte aan hebben. Met onze sessies willen we jullie helpen jullie relatie weer sterk te maken en voor verbinding te zorgen, samen of toch los van elkaar. Want we begeleiden ook stellen die besluiten goed uit elkaar te willen gaan.

Samen in therapie is onze manier van kijken naar contact in jullie relatie. Daarom doen wij het, net als jullie, ook samen. In traditionele methoden zien we vaak dat een van de twee kanten niet wordt gehoord. Soms worden de verschillen tussen mannen en vrouwen in een relatie niet benoemd terwijl ze er altijd zijn. Mannen en vrouwen kijken anders naar de wereld, denken anders en hebben andere ideeën bij bijvoorbeeld complimenten of verantwoording. Door de verschillende verhalen te bespreken, doorbreken we de bestaande obstakels en patronen en kunnen we gaan kijken naar de overeenkomsten.

Samen in therapie is onze eigen methode die we hebben ontwikkeld vanuit de ervaringen in de praktijk. Wat het anders maakt is dat we het ook zelf samen doen. Als Maartje en Raymond, een man en een vrouw. De verschillen kunnen er te allen tijde zijn en er ontstaat meer gelijkheid en veiligheid. Zodat we kunnen kijken wat jullie juist samen delen en wat jullie verbindt.

Hoe wij werken. Wij werken meestal samen als een team. Maar ook 1 op 1. We starten altijd met een intakegesprek. Vervolgens gaan we samen verder om te kijken hoe we tot de kern kunnen komen. We kijken naar jullie hulpvraag en bepalen samen wat het beste pad is om met elkaar te bewandelen.

Deze manier van werken laat zien wie jij bent en wat je verlangens zijn. Je leert niet alleen jezelf beter kennen en zien wat je eigen aandeel is, het opent ook de deur voor elkaar om te zien wie de ander is en wie jullie samen zijn. Zo ontstaat er meer liefde en waardering voor jezelf en voor de ander. En groeit de intimiteit en verbinding terwijl er tegelijkertijd ruimte is voor ieders zelfstandigheid.

Wie we zijn. Wij zijn Maartje en Raymond. Onze fascinatie voor de verhalen van mensen en communicatie, of liever praten, is wat wij delen. En waar ook onze verschillen naar boven komen. Er zijn genoeg momenten dat wij elkaar niet begrijpen en dat maakt het spannend. Tegelijkertijd is het ook wat ons samen sterker maakt en ons verbindt in onze methode.

Wij geloven dat praten en relaties niet gaan om overtuigen of vertellen maar om kijken en luisteren. Naar wat de ander bezighoudt en verlangt. Want als je elkaar verstaat dan is alles mogelijk! We hebben beide ervaring met een scheiding en delen een lange zoektocht in onze persoonlijke ontwikkeling. Onze opleiding en ervaring liggen in de communicatie, (provocatieve)coaching, Transactionele Analyse (TA) en systeemtherapie.

Voordat we starten zouden we graag eerst vrijblijvend en gratis kennismaken om te kijken of er een klik is. Wij zijn altijd erg betrokken bij de mensen die we begeleiden en het is belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt bij ons en onze manier van werken. Zodat je de moed hebt om al jouw wensen en twijfels uit te spreken. Niets is gek en iedereen is anders.

De eerste paar gesprekken leveren de grootste vooruitgang op. We zorgen ervoor dat we niet meer sessies hebben dan strikt noodzakelijk. Vaak betekent dit dat er binnen vijf sessies al veel stappen gemaakt zijn. Wil je samen met ons het avontuur aangaan? Maak dan een afspraak, we ontmoeten jullie graag!

Je kan bij ons terecht op de Minervalaan (7H) in Amsterdam, maar we komen ook met liefde naar een plek die voor jullie fijner is of beter uitkomt.  

Maak nu een afspraak:
Maartje Symons                         Raymond Oostveen
maartje@theworkz.nl                roostveen@me.com
0615000119                                 0620025035

Vrijblijvende kennismaking (25 min): € 0
Relatietherapie (75 min): € 155
Individuele therapie (60 min): € 115
Zakelijke relaties (75 min): € 190

Prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw als je ervoor kiest om de gesprekken zakelijk te factureren. 

Relatietherapie wordt door geen enkele zorgverzekeraar vergoed. De kosten zijn dus voor eigen rekening. Maar het is een enorm goede investering en heel veel waard.

Betaling. Na elke sessie of aan het eind van de maand versturen we per email de factuur voor de gevoerde gesprekken. De betalingstermijn hiervan is 14 dagen.

Annuleren of verzetten. Je kan een afspraak 24 uur van tevoren afzeggen of verzetten. Dat kan per email, telefonisch of via WhatsApp. Als je later of niet afzegt dan brengen we het gehele tarief in rekening.