Body Language

Slechts 10% van de totale boodschap zijn de woorden die we uitspreken. De overige 90% van de informatie wordt overgebracht via non-verbale communicatie (lichaamstaal, micro-expressies en stemgebruik). Met al die informatie doen we relatief weinig. En dat is zonde.

Kennis van body language maakt dat je beter kunt samenwerken met anderen; je ziet de dingen die voorheen verborgen waren. En nog steeds verborgen zijn voor veel van jouw collega’s. Dat biedt je een strategisch en empathisch voordeel. Ook stelt het je in staat om een verbindende rol te spelen in samenwerking met anderen.

Als je leert zien wat voorheen verborgen was, gaan je ogen open voor wat er ‘echt’ gezegd wordt. In plaats van te gissen naar de betekenis van een gesprek, een opmerking of een vraag, ontdek je de signalen van een lichaam en een gezicht herkennen en wat deze signalen betekenen. Je leert jouw collega, klant, team of manager op een nieuwe manier kennen. En je bent in staat om meer gericht vragen te stellen als je beter weet ‘waar’ je moet zoeken.

Verdiep jezelf in lichaamstaal en micro-expressie en geef jezelf zakelijk een strategisch voordeel.

 

Voor meer informatie
www.bodylanguagetrainingen.nl
Get in touch