get the Team

Neem jarenlange ervaring in communicatie, doe daar een tweetalige opvoeding bij en je hebt Maartje Symons. Een oprichter met passie, een betrokken coach en een gedreven persoonlijkheid. Kortom, The Workz; a full range of possibilities and no less.

Soms lijkt Maartje wat irritant, want ze vertaalt nooit zomaar iets naar het Engels. Ze wil eerst alles van je weten. Van je merk en van je bedrijf. Dat komt door die wortels in het communicatievak. Het resulteert tenslotte in het vinden van je eigen, unieke manier van communiceren. In proper business English. Voor minder doen we het niet. En jij dus ook niet.

Laura heeft het geluk gehad op te groeien in een expat gezin, waardoor ze als kleuter al in aanraking kwam met de Engelse taal. Zo eigenwijs als ze is, concludeerde ze toen al dat alles in het Engels nou eenmaal beter is. Met interesse en een achtergrond in communicatie, sociale media, schrijven (liefst alleen in het Engels natuurlijk) en doorzettingsvermogen zal zij altijd het uiterste uit je vertaling of project halen.

Laura en Maartje bundelen vanaf 1 januari 2017 hun talenten. Meer passie, handen en kennis om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Ons netwerk
Maartje en Laura staan er zeker niet alleen voor. Samen met gewaardeerde en erkende partners – freelance trainers, coaches, vertalers, editors, copywriters, storytellers en grotere vertaalbureaus – is The Workz meer dan capable, wat zeg ik; uitermate geschikt, om jouw opdracht juist, en naar wens, uit te voeren.