get The Rock Star Rules

De technologie van vandaag groeit sneller dan ooit en het kan moeilijk zijn om deze verandering bij te houden. Iedere industrie heeft hiermee te maken, maar de muziekindustrie is misschien wel dé industrie die de meeste veranderingen heeft gezien. Deze industrie ontwikkelde zich van puur live fenomeen, naar studio opnames, radio en TV en tot het internet en verder. The Rock Star Rules training kijkt naar hoe deze industrie omgaat met die vele veranderingen en past ze toe op jouw industrie.

Met behulp van 5 strategieën vanuit de muziekindustrie zorgt de training ervoor dat jij, je team, of je hele bedrijf, weer dichterbij je eigen visie en doel komt, maar dan vooruitstrevend en flexibel ten aanzien van toekomstige industrie-ontwikkelingen.

Het doel is om jouw team, afdeling of bedrijf te ondersteunen in de missie en visie, veranderingen, management en het bereiken van beoogde doelen. Kom je er niet uit, dan kan je The Rock Star Rules gebruiken om knelpunten te identificeren, begrijpen en creatief op te lossen.

Download hier de PDF (Engels) met meer informatie over de Rock Star Rules training.